Despre noi

DTAC Development

este o societate cu capital privat, care are că domeniu principal de activitate proiectarea, de orice tip, a construcțiilor civile, industriale și amenajărilor interioare, precum și consultanță completă în vederea obținerii documentației necesare proiectului dumneavoastră.

Echipa

Echipa noastră de profesioniști, este în permanență la curent cu tendințele în domeniu și lucrează la ultimele standarde, cu tehnologie de ultimă ora, oferind servicii de inginerie și arhitectură care vor satisfice și cele mai exigente cerințe.

Compania

Înființată în 2011, este una tânără, cu o echipă tânără, capabilă, dornică de afirmare și de success și care a reușit, până în prezent realizarea a peste 150 de proiecte, în mai toate ramurile cuprinse de activitatea noastră.

Clienți

Clienții nostri, fie că sunt companii locale sau naționale, ori persoane fizice dornice să-și vadă proiectele materializate, se pot bucura de tot sprijinul și atenția celor din echpa DTAC Development. 

Experiență

DTAC Development are experiență în peste 150 de proiecte, realizate cu structuri diverse. Pentru a obține rezultate excepționale, oferim proiectului toată grija și atenția noastră, până la cel mai mic detaliu.

Ce Facem?

Oferim consultanță
specializată în următoarele domenii

Expertizare tehnică construcții

Verificare MLPAT

Studii de fezabilitate

Proiect pentru obținerea autorizației de construcție

Proiect tehnic și detalii de execuție

Specificații tehnice și liste de cantități

Documentații licitație

Urmărire și asistență tehnică de șantier

Documentații PUZ, PUD

DTAC Development SRL este o companie care oferă soluții porfesionale, personalizabile, optime și rapide pentru solicitări tehnice în domeniul construcțiilor și instalațiilor.

Acestea vor viza îmbunătățirea performanțelor, optimizarea proceselor și obținerea unor lucrări finalizate la calitate și standarde Europene
0 %
Beton Armat
0 %
Otel
0 %
Zidarie
0 %
Lemn